KLASSISKA FÖRSTÄRKARE

Lamm startade sin verksamhet år 1993 och all konstruktion och tillverkning sker i USA. Deras kompromisslösa konstruktioner är till övervägande del baserade på elektronrör. Mycket tid ägnas åt att hitta både de ljudmässigt mest optimala kretslösningarna och de komponenter av högsta kvalitet som klarar Lamms mycket högt ställda kvalitetskrav.

Den makalösa upplösningen och detaljrikedomen i återgivningen bygger till stor del på grundaren Vladimir Lamms forskning inom psyko akustik; "human hearing mechanism".


LL1 SIGNATURE MONO FÖRFÖRSTÄRKARE

En fullständigt kompromisslös konstruktion där man har eliminerat en mängd ljudpåverkande faktorer som tex. fjärrstyrning och galvaniska störningar mellan kanalerna. Det är ett fullständigt balanserat mono försteg från ingång till utgång med separat strömförsörjning och väl avskärmade höljen i metall.

För stereo krävs alltså två (2) LL1 försteg!

Läs mer om Lamm Signature LL1 på deras hemsida.


M1.2 REFERENCE HYBRID EFFEKTFÖRSTÄRKARE

M1.2 Reference är den ultimata kombinationen av det mjuka, varma rörljudet och den kraftfulla, blixtsnabba responsen från solid-state konstruktioner. Det är en ren klass-A konstruktion baserat på MOS FET och ett särskillt utvalt 6922 triod rör.

Alla komponenter i M1.2 är mycket noggrannt utvalda och av allra högsta militärspecad kvalité. Den kan driva alla laster från 1 ohm till komplexa kapacitiva laster.

Uteffekt 110W ren klass A i 4 och 8 ohm. 220W i 2 ohm och 400W vid 1 ohms belastning.

Läs mer om M1.2 Reference på Lamms hemsida