ULTRA HIGH-END FRÅN USA

Boulder tillhör är en av världens allra mest respekterade tillverkare av elektronik på den absolut högsta nivån.

Historien tog sin början i just Boulder, Colorado för mer än 35 år sedan där man ännu har sitt fäste. Till skillnad mot många andra som har valt att lagt ut delar av verksamheten på entreprenad eller flyttat tillverkningen utomlands så görs all utveckling, design och tillverkning av dem själva med full kontroll över hela processen och slutresultatet. Även ägandet har förblivit intakt sedan dag ett, där också många av de anställda har varit trogna företaget under en dess existens.

Produkterna från Boulder har mycket lång livslängd och designen ändras ytterst sällan. Föregångaren till försteget 2110 - 2010 tillverkades kontinuerligt, utan några som helst ändringar, i hela 17 år! Jämför detta med många andra fabrikat som kommer med nya versioner varje år... Allt tillverkas med en ambitionsnivå och byggkvalitet som få andra kan mäta sig med.

Ljudet är utpräglat neutralt, ofärgat och transparent samt mycket detaljerat.

Under senare år så har man ägnat mycket kraft och energi till att utveckla sina koncept och produkter på den allra högsta nivån (2100och 3000 serien) där man nu med ny erfarenhet i bagaget och moderniserade konstruktionslösningar uppdaterar och utökar sina mer tillgängliga serier (500800 och 1100).

Besök gärna tillverkaren för mer information och en översikt av det kompletta utbudet.

Kontakta oss för provlyssning! Vi har försteget 2110 vårt lyssningsrum.

Läs mer om Boulder 2110 på deras hemsida.

OMDÖMEN

Boulders produkter har fått mycket positiva omdömmen av samtliga ledande high-end tidningar. Här är några exempel:

Test i Stereophile

Test i The Absolute Sound

Test i Hifi Plus